Renovatie Hellend Dak

Renovatie Hellend Dak

Wie zijn hellend dak laat renoveren bij dakwerken Pieter Logghe, kiest voor kwaliteit en geen overbodige kosten. Bij een eerste bezoek gaan we altijd na welke onderdelen van je hellend dak nog in goede staat zijn. Lekt jouw hellend dak, maar het grootste deel van de dakpannen zijn nog in goede staat? Dan kunnen deze gewoon opnieuw geplaatst worden nadat we een nieuw onderdak voor jouw hellend dak hebben geplaatst. 

Dakrenovatie

Dakrenovatie

 

Is jouw dak toe aan renovatiewerken? Je zit met een lek en krijgt zo vochtproblemen? Of je dakgoten zijn aan vervanging toe? Dakwerken Pieter Logghe voert alle herstellingswerken en renovatiewerken uit aan jouw hellend dak, plat dak of koper- en zinkwerk.

Wat er precies nodig is bij de dakrenovatie van een bestaand dak, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Pieter Logghe komt daarom altijd ter plaatse om de renovatiewerken in te schatten en te bepalen welke onderdelen van jouw dak aan vervanging of vernieuwing toe zijn.

Dakrenovatie Plat Dak

Ook bij het renoveren van een plat dak, zorgen we ervoor dat je geen overbodige kosten maakt. Net zoals bij de renovatie aan een hellend dak, komen we je plat dak nakijken om te bepalen welke onderdelen van je dak we dienen te vervangen. Daarnaast bekijken we, samen met jou, welke mogelijkheden er zijn om je plat dak te renoveren. We houden hierbij steeds rekening met de hellingsgraad van je dak zodat het regenwater voldoende wordt afgevoerd en zo vochtproblemen kunnen vermijden. 

Plat Dak vernieuwen met EPDM

Plat Dak vernieuwen met EPDM

EPDM-dakbedekking is een synthetisch rubber. Kies je om je plat dak te vernieuwen met EPDM, dan kies je voor een dakbedekking met een lange levensduur, sterke uv-bestendigheid en geniet van een onderhoudsvrije dakbedekking van het plat dak. Bovendien beschermt het goed tegen de meest extreme weersomstandigheden. EPDM is ook bestand tegen wortelgroei, waardoor het goed gecombineerd kan worden met een groendak.

EPDM-dakbedekking wordt koud verwerkt en met lijm op het dak bevestigd.

Dakgoten vernieuwen

Naast een vakkundige dakbedekking is een kwalitatieve dakgoot ook belangrijk. Dakwerken Pieter Logghe controleert je bestaande goot op lekkages en voert waar nodig de herstellingswerken aan koper -en zinkwerk uit. 

Een controle die zeker geen overbodige luxe is, want roest of barsten in de bestaande structuur van je dakgoten kunnen op lange termijn waterschade aan je woning toebrengen. Zijn je dakgoten volledig aan vervanging toe? Dan plaatst Pieter Logghe jouw nieuwe dakgoten.

Dakvenster vervangen

Ben jij van plan om je dakvenster of Velux te vervangen? Dakwerken Pieter Logghe plaatst en vervangt dakvensters in zowel hellende als platte daken. In 1 werkdag vervangen we je dakvenster langs buiten. Zo vermijden we beschadigingen of vuil aan je afgewerkte interieur. Ook het timmerwerk nemen we erbij zodat jij kan genieten van een volledig afgewerkt dakvenster en afwerking aan de binnenkant (uitgez. Schilderwerken). 

 

Realisaties

Ontdek onze
laatste realisaties