Dakwerken platte daken

Dakwerken platte daken

 

Jouw nieuwbouwwoning uitrusten met een nieuw plat dak? Of je bent op zoek naar een geschikte dakwerker om je plat dak te herstellen of een renovatie voor het plat dak. Pieter Logghe en zijn team komen ter plaatse kijken en bepalen welke dakwerken uitgevoerd moeten worden. Bij het plaatsen van een nieuw plat dak staan we je bij in je keuze van de meeste kwalitatieve materialen. Voor de renovatie van een plat dak bepaalt het team welke delen van het dak aan vervanging toe zijn.

Dakconstructie Plat Dak

Dakconstructie Plat Dak

Of je nu een nieuw plat dak plaatst of je plat dak renoveert. Een goede dakconstructie als basis is in beide gevallen belangrijk. Dakwerken Pieter Logghe voorziet je van een volledig nieuwe dakconstructie of een gedeeltelijke renovatie van de huidige dakconstructie. Bij de dakconstructie van het plat dak houden we rekening met de soort dakisolatie die je wenst te plaatsen. Want afhankelijk van je keuze, wordt de dakconstructie voor het plat dak anders opgebouwd. Bovendien houden we rekening met een geschikte hellingsgraad van je plat dak zodat waterafvoer goed geregeld wordt en eventuele vochtproblemen worden vermeden. 

Dakbedekking Plat Dak

Plat Dak dakbedekking met EPDM

EPDM-dakbedekking is een synthetisch rubber. Kies je om je plat dak te plaatsen met EPDM, dan kies je voor een dakbedekking met een lange levensduur, sterke UV-bestendigheid en geniet van een onderhoudsvrije dakbedekking van het plat dak. Bovendien beschermt het goed tegen de meest extreme weersomstandigheden. EPDM is ook bestand tegen wortelgroei, waardoor het goed gecombineerd kan worden met een groendak. 

EPDM-dakbedekking wordt koud verwerkt en met lijm op het dak bevestigd. Dakwerken Pieter Logghe plaatst EPDM enkel bij de meest optimale weersomstandigheden van min. 5 graden en bij droog weer.

EPDM-dakbedekking heeft een levensverwachting van ongeveer 50 jaar.

Isolatie Plat Dak

Isolatie Plat Dak

Op zoek naar een dakwerker die jouw plat dak kan isoleren? Dakwerken Pieter Logghe komt graag bij je langs om je dakopbouw te bekijken. Zo kunnen we vooraf bepalen welke methode we zullen toepassen. Welke techniek we uiteindelijk zullen kiezen, hangt af van de reeds aanwezige constructie en vrije ruimte aan het dak.

Koper -en Zinkwerk Plat Dak

Koper -en Zinkwerk Plat Dak

Niet alleen een kwalitatieve dakbedekking, maar ook kwaliteitsvolle dakgoten zijn belangrijk. Dakwerken Pieter Logghe en zijn team plaatst in 1 dag jouw afvoerpijp of herstelt je bestaande dakgoot. En dit met de meest geschikte materialen voor je bouwstijl en budget. 

Bekijk de mogelijkheden in koper- en zinkwerk