Dakwerken Hellende Daken

Dakwerken Hellende Daken

Jouw nieuwbouwwoning uitrusten met een nieuw hellend dak? Of je bent op zoek naar een geschikte dakwerker om je hellend dak te herstellen of een renovatie voor het hellend dak. Pieter Logghe en zijn team komen ter plaatse kijken en bepalen welke dakwerken uitgevoerd moeten worden. Bij het plaatsen van een nieuw hellend dak staan we je bij in je keuze van de meeste kwalitatieve materialen. Voor de renovatie van een hellend dak bepaalt het team welke delen van het dak aan vervanging toe zijn.

Dakconstructie Hellend Dak

Dakconstructie Hellend Dak

Of je nu een nieuw hellend dak plaatst of het oude renoveert. Een goede dakconstructie als basis is in beide gevallen belangrijk. We verstaan hieronder de balken en platen die het dak ondersteunen. Wij voorzien je van een volledig nieuwe dakconstructie of een gedeeltelijke renovatie van de huidige dakconstructie. 

Onderdak Hellend Dak

Onderdak Hellend Dak

Elke moderne dakconstructie van een hellend dak heeft een onderdak of heeft er één nodig. Het onderdak vormt een laag tussen de dakbedekking en het isolatiemateriaal en beschermt zo het isolatiemateriaal en de onderliggende dakconstructie tegen indringing van vocht, stof en wind. Dakwerken Pieter Logghe werkt voor het onderdak met Korafleece plus. KoraFleece® Plus bestaat uit twee lagen. Een polyestervlies, dat aan de bovenzijde afgewerkt wordt met een polyurethaancoating die goed tegen UV-straling bestand is. Het onderdak heeft door de aanwezigheid van het polyestervlies een capillaire werking. De polyurethaancoating heeft een uitzonderlijk grote dampdoorlatendheid. Daarmee beantwoordt het aan de WTCB-vereiste (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf) voor een goed onderdak.

Dakbedekking Hellend dak

Dakbedekking in dakpannen

Dakbedekking in dakpannen

Dakpannen zijn nog steeds de meest populaire keuze als het om dakbedekking gaat. Ze zijn dan ook verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. We bepalen graag het type dakpan naar gelang je persoonlijke smaak of maken een voorstel voor je op binnen je beschikbare budget.

 

Dakbedekking in leien

Dakbedekking in leien

Geen fan van dakpannen? Dakwerken Pieter Logghe plaatst ook leistenen als dakbedekking. Leien zijn verkrijgbaar in vierkant of rechthoekig formaat en komen bij bepaalde bouwstijlen volledig tot hun recht. Ons team plaatst zowel natuurleien als kunstleien en dat in verschillende kleuren. Bovendien kan je de leien laten doorlopen op de gevel.

Dakbedekking in Ide-platen

Ide-platen zijn dan weer uiterst geschikt als dakbedekking voor je tuinhuis of bijgebouw. Deze platen zijn naast dakbedekking ook meteen goed als dakisolatie door de gebruikte materialen waaruit deze platen zijn samengesteld. Bovendien is de binnenkant van je dak meteen afgewerkt. Een uiterst efficiënte en kosteneffectieve dakbedekking voor je tuinhuis of bijgebouw.

Dakisolatie Hellend Dak

Dakisolatie Hellend Dak

Je wilt je schuin dak of hellend dak isoleren? Goeie keuze! Want dankzij de dakisolatie kan je een pak besparen op je energie en blijft je woning in de winter langer warm en tijdens de zomer langer koel. 

Om je hellend dak te kunnen isoleren is een onderdak noodzakelijk. Bij een dakisolatie gaat ons team altijd de staat van het onderdak na om een zo goed mogelijke isolatie te kunnen uitvoeren. Zo voorkomen we grote vochtproblemen.

Koper -en Zinkwerk Hellend Dak

Koper -en Zinkwerk Hellend Dak

Niet alleen een kwalitatieve dakbedekking, maar ook kwaliteitsvolle dakgoten zijn belangrijk. Dakwerken Pieter Logghe en zijn team plaatst jouw nieuwe dakgoot met afvoerpijp of herstelt je bestaande dakgoot. En dit met de meest geschikte materialen voor je bouwstijl en budget. 

Bekijk de mogelijkheden in koper- en zinkwerk