Koper -en Zinkwerk daken

Koper -en Zinkwerk daken

 

Naast een vakkundige dakbedekking is een kwalitatieve dakgoot ook belangrijk.

Dakgoten

Daken en dakgoten zijn onlosmakend met elkaar verbonden. De dakgoot zorgt ervoor dat regenwater via de afvoerpijp wordt afgevoerd en eventueel wordt verzameld voor gebruik in het huishouden. Je wilt je dakgoten vernieuwen? Dan heb je keuze uit dakgoten in zink of dakgoten in koper. Beide materialen zijn uitstekend om het regenwater af te voeren, maar hebben een ander prijskaartje. 

Dakgoten in Zink

Dakgoten in Zink

Dakgoten en afvoerpijpen in zink zijn de meeste voorkomende. Zink is als materiaal erg weersbestendig, duurzaam en makkelijk in herstel. Het spreekt dus voor zich dat zink de meest voor de hand liggende keuze is als je prijs/kwaliteit bekijkt. 

Dakgoten in Koper

Dakgoten in Koper

Kies je voor dakgoten in koper aan je woning? Dan kies je voor stijl en een bijzonder goeie afwerking. Koper is net zoals zink een uitstekend materiaal voor je dakgoten en afvoerpijpen. Koper is weliswaar duurder als grondstof, maar kan je woning dat extra cachet geven.

Staande Naad

Staande Naad

Ben je fan van een moderne bouwstijl? Dan kan je ervoor kiezen om je dakbedekking in staande naad uit te voeren. Deze bedekking in zink is zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Bovendien kunnen we met staande naad bogen of speciale vormen aan je dak bekleden. Staande naad in zink gaat mosgroei tegen waardoor je zinken dakgoten en afvoerpijpen langer meegaan. Perfect dus voor wie op zoek is naar een unieke look. Staande naad is ook ideaal om je gevel mee te bekleden. 

Renovatie: dakgoten herstellen

Zit je met een lek aan je dakgoot of afvoerpijp? Of is het hout rond de dakgoten aan het rotten? Dan zijn je dakgoten aan vervanging toe. 

Realisaties

Ontdek onze
laatste realisaties